L2L-accounts inactiveren: hoe u ze vindt en wat er gebeurt bij inactivering
Last updated: October 28, 2026
Wat gebeurt er bij deactivering van een account
Medewerkers met beheerdersniveau in L2L, evenals L2L Support, kunnen handmatige accountwijzigingen uitvoeren. De individuele recordwijzigingen zijn eenvoudig voor L2L-beheerders, terwijl massale updates moeten worden gericht aan L2L Support-personeel.
Veel L2L-klanten nemen het deactiveren van geassocieerde L2L-accounts op in hun exitproces. Bijvoorbeeld, onderdeel van het uitgaande HR-proces.
Ter herinnering: wanneer u een resource inactief maakt in L2L, worden ze verwijderd uit alle geplande evenementen, zoals PM's. Wees hier alert op zodat geplande evenementen niet zonder personeel blijven.
Alle uitgecheckte documenten worden automatisch weer ingecheckt.

Hoe inactieve accounts te vinden
De Gebruikersinstellingen-pagina staat standaard op ALLEEN actieve accounts. Controleer je filteropties, probeer Inactief of ALLE.

Druk op TOEPASSEN!

Pro Tip: houd hier rekening mee wanneer je zoekt. Je kunt per ongeluk je zoekopdracht beperken door de filteropties die je hebt geselecteerd.