Dezactivați conturile L2L: Cum să le găsiți și ce se întâmplă la dezactivare

Last updated: June 19, 2026

Ce Se Întâmplă la Inactivarea unui Cont

Angajații care au acces de nivel Admin în L2L, precum și Suportul L2L, pot avea grijă de editările manuale ale conturilor. Modificările individuale ale înregistrărilor sunt ușor de realizat pentru Adminii L2L, în timp ce orice actualizări în masă trebuie direcționate către personalul de Suport L2L. 
Mulți clienți L2L includ înactivarea conturilor asociate L2L ca parte a procesului lor de ieșire. Adică, parte a procesului de resurse umane de ieșire. 

Ca reamintire, atunci când inactivați un Resurs în L2L, acesta este eliminat din toate evenimentele programate, cum ar fi PM-urile. Vă rugăm să fiți atenți la acest lucru pentru ca evenimentele programate să nu rămână fără personal. 

Orice documente verificate sunt automat re-verificate.

mceclip0.png

Cum să Găsești Conturi Inactive

Pagina de Configurare a Utilizatorului se setează automat pentru DOAR conturile ACTIVE. Verificați opțiunile de filtrare, încercați Inactive sau TOATE.

mceclip2.png

Apasă APLICĂ!

mceclip3.png

Pro Tip: păstrează acest lucru în minte ori de câte ori cauți. Este posibil să restrângi inadvertent căutarea cu opțiunile de filtrare pe care le-ai selectat.