SwipeGuide: Publicarea și partajarea conținutului

Last updated: June 19, 2026

Selectați spațiul/spațiile de lucru în care va fi publicat conținutul & Partajați-l cu utilizatorii finali prin link sau cod QR
De fiecare dată când conținutul este pregătit, editorii pot apăsa butonul Publicare. În funcție de spațiul de lucru în care Ghidul a fost făcut vizibil, utilizatorii finali îl vor putea consulta în aplicație sau prin browserul web. De asemenea, puteți partaja linkul sau codul QR pentru ca aceștia să acceseze Ghidul mai rapid!

Publică Ghidul în spațiul de lucru al echipei tale

O echipă poate publica simultan conținut în mai multe spații de lucru.

Asigură-te că publici conținutul potrivit pentru publicul potrivit selectând, dintre spațiile de lucru ale echipei tale, pe cele în care dorești să faci Ghidul vizibil.