Adăugați activul Conectează la afișajul TV sau monitorul întregii fabrici

Last updated: June 19, 2026

Dacă doriți să adăugați ecrane în jurul unei instalații pentru a monitoriza datele, cel mai bine este să utilizați un utilizator care are permisiunea de afișare în Conectează. Atunci când un utilizator are această permisiune, nu va fi niciodată deconectat automat. Orice altă permisiune este setată să deconecteze utilizatorul după 24 de ore. Se sugerează să creați un utilizator nou cu numele „display” în acest scop. 

 

mceclip1.png

Dacă doar vă conectați la cloud, trebuie să selectați aplicația în care este inclus ecranul. Machine Monitoring este un ecran implicit care are de obicei un afișaj TV. 



mceclip2.png

Acesta este un afișaj TV. Butonul din partea de jos, din mijloc, „Setări utilizator”, permite configurarea afișajului.

 

mceclip3.png

Aici putem adăuga, elimina sau rearanja ordinea activelor afișate pe ecran. Aceste setări afectează doar utilizatorul conectat în prezent.