SwipeGuide: Trimiterea confirmării ca utilizator final 👷♂️👷♀️
Last updated: June 19, 2026
Confirmă rezultatele semnării după finalizarea instrucțiunilor sau după finalizarea antrenamentului
Utilizatorii finali pot semnala finalizarea sarcinii, pot colecta feedback sau pot verifica nivelul abilităților. O întrebare relevantă apare la sfârșitul unei instrucțiuni, iar aceștia își pot lăsa răspunsurile, care vor fi apoi stocate în platforma SwipeGuide.
Note:
- Din orice parte a semnării, vizualizatorul poate omite trimiterea
- Informațiile sunt păstrate la navigarea înainte sau înapoi (săgeți) în cadrul instrucțiunii/semnării
- Rezultatele nu vor fi păstrate dacă utilizatorul navighează în afara instrucțiunii (de exemplu, înapoi la ghid
- O semnare este aplicată de un Editor, Administrator sau Administrator de platformă în Platform CMS (Editor).
1. Deschide un ghid și navighează prin pașii unei instrucțiuni
2. Semnarea apare la sfârșitul unei instrucțiuni
3. Selectează răspunsul și apasă "URMĂTORUL"
4. Verifică numele completat automat sau completează-ți numele.
5. Apasă „TRIMITE SEMNAREA” pentru a trimite rezultatele
Note importante privind trimiterea semnării cu aplicația nativă:
- Dacă salvarea a fost efectuată cu succes, utilizatorul va vedea un mesaj de confirmare. În caz contrar, va fi afișat un mesaj de eroare.
- Răspunsurile sunt stocate și șterse de pe cardul de semnare după salvare.
- Rezultatele vor fi trimise după restabilirea conexiunii la internet
- Având în vedere că utilizatorul (vizualizatorul) are un ghid descărcat și o instrucțiune cu o semnare aplicată. Dacă utilizatorii CMS (Administratorul de platformă sau Administratorul) modifică setările privind frecvența semnării. Atunci utilizatorul (vizualizatorul) va trebui să șteargă ghidul și să îl descarce din nou pentru ca această modificare să fie aplicată.