Voeg Verbinden-asset toe aan tv- of fabrieksbrede monitorweergave
Last updated: June 19, 2026
Als u displays rond een plant wilt toevoegen om gegevens te monitoren, kunt u het beste een gebruiker gebruiken die de displaymachtiging heeft in Verbinden. Wanneer een gebruiker deze machtiging heeft, wordt deze nooit automatisch uitgelogd. Elke andere machtiging is ingesteld om na 24 uur uit te loggen. Het wordt aangeraden om voor dit doel een nieuwe gebruiker aan te maken met de naam display.

Als u alleen inlogt op de cloud, moet u de applicatie selecteren waarin de display zich bevindt. Machine Monitoring is een standaardscherm waarop zich meestal een tv-display bevindt.

Dit is een tv-display. Met de knop "Gebruikersinstellingen" onderaan in het midden kunt u de configuratie van de display instellen.

Hier kunnen we de volgorde van de assets die op de display worden weergegeven toevoegen, verwijderen of aanpassen. Deze instellingen zijn alleen van invloed op de momenteel ingelogde gebruiker.