SwipeGuide: Goedkeuring verzenden als eindgebruiker π·ββοΈπ·ββοΈ
Last updated: June 19, 2026
Bevestig Sign-off-resultaten na het voltooien van instructies of na het voltooien van training
Eindgebruikers kunnen aangeven dat een taak is voltooid, feedback verzamelen of vaardigheden controleren. Aan het einde van een Instructie verschijnt een relevante vraag en zij kunnen hun antwoorden achterlaten, die vervolgens worden opgeslagen in het SwipeGuide-platform.
Opmerkingen:
- Vanuit elk onderdeel van de Sign-off kan de gebruiker het indienen overslaan
- De informatie blijft behouden wanneer je binnen de Instructie/Sign-off terug- of vooruit navigeert (pijlen)
- De resultaten worden niet behouden als de gebruiker buiten de Instructie navigeert (bijv. terug naar de gids
- Een Sign-off wordt toegepast door een Editor, Admin of Platform Admin in het Platform CMS (Editor).
1. Open een Gids & navigeer door de stappen van een Instructie
2. Sign-off verschijnt aan het einde van een InstructieΒ
3. Selecteer je antwoord & klik op "NEXT"
4. Controleer de automatisch ingevulde naam of vul je naam in.
5. Klik op βSUBMIT SIGN-OFFβ om je resultaten te verzenden
Belangrijke opmerkingen over het indienen van een Sign-off met de Native App:
- Als het opslaan is gelukt, ziet de gebruiker een bevestigingsbericht. Anders wordt er een foutmelding weergegeven.
- De antwoorden worden opgeslagen en van de Sign-off-kaart verwijderd zodra ze zijn opgeslagen.
- De resultaten worden ingediend zodra de internetverbinding is hersteld
- Als de gebruiker (Viewer) een gids heeft gedownload en een Instructie met een toegepaste Sign-off heeft. Als de CMS-gebruikers (Platform Admin of Admin) de frequentie-instellingen van de Sign-off wijzigen, moet de gebruiker (Viewer) de gids verwijderen en opnieuw downloaden voordat deze wijziging wordt toegepast.
Β